Naravni zeliščni izdelek za higieno hleva (EKS)

89.50

Naravni izdelek za higieno v hlevu posebej prilagojen za alpake.

Pri zdravju živali je pomembna prehrana pa tudi higiena hleva. S pomočjo novih naravnih izdelkov je mogoče zagotoviti stabilno higieno in pozitiven vpliv na zdravje vaših živali.

Na zalogi

Šifra: 124586 Kategoriji: , Product ID: 3791

Opis

Usklajeni procesni koraki naravnega čiščenja hleva ne povzročijo sterilizacije, temveč zmanjšanje in spremembo škodljivih kvasovk in bakterij v hlevu.

Spekter pozitivnih bakterij v hlevski klimi lahko pozitivno spremenimo z dolgotrajno uporabo ekoloških hlevskih higienskih izdelkov. Škodljive bakterije nadomestijo s pozitivnimi, probiotično aktivnimi bakterijami.

V hlevu se z zadrževanjem živali lahko razmnožujejo različni bakterijski povzročitelji in drugi zajedavci. Brez protiukrepov lahko stopnja bolezni živali v hlevu stalno narašča.

Prvi korak je temeljito kislo, nevtralno ali bazično čiščenje hleva. Posebej je treba upoštevati mikrobiološko kritična področja (npr. okna, vrata itd.).

Drugi korak je uporaba naravnega izdelka z mlečnokislinskimi bakterijami za higieno v hleva (MSB)

Zaradi posebej prilagojenih mešanih kultur probiotično aktivnih mlečnokislinskih bakterij pride do naravnega premika pH vrednosti s proizvodnjo mlečne kisline in s tem do negativnega življenjskega okolja za patogene in druge mikrobe, ki ne prenašajo kisline. Poleg tega se ustvari pozitivno protimikrobno okolje.

V tretjem koraku lahko naravni zeliščni izdelek za higieno hleva (EKS) in njegove edinstvene, definirane izvlečke iz naravne mešanice učinkov iz lubja in zelišč uporabimo za zaviranje rasti ne le bakterij, ampak tudi kvasovk in plesni. Na podlagi študij te rastlinske snovi preprečujejo njihov nastanek in tako še dodatno zboljšajo klimo v hlevu.

Tam, kjer se nahaja probiotična bakterija, se ne morejo naseliti škodljive bakterije.

Priporočilo za uporabo:

Pri prvi uporabi zmešajte 200 g naravnega zeliščnega izdelka za higieno hleva (EKS) za površino 100 m2 in s pršilko popršite po suhem, očiščenem in nezasedenem hlevu.

Za redno uporabo količino izdelka zmanjšajte na 100 g za 100 m2.

Po potrebi dodajte pitno vodo, da dosežete želeno kvadraturo. Preparat pošpricajte s pršilko po hlevu. Pred mešanjem izdelek dobro pretresite.

Uporaba:

Pred nastiljem

Po nastilju

1 x tedensko za vzdrževanje primerne higiene

Uporabljajte izmenično z naravnim izdelkom z mlečnokislinskimi bakterijami za higieno hleva (EKS).

Izdelek lahko mešamo z vodo v poljubnem razmerju.

Pakiranje: 5 kg

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravni zeliščni izdelek za higieno hleva (EKS)”

Morda vam bo prav tako všeč…

Najmanj 4 znaki